Hoeveel cashback kunt u bij Walmart krijgen?[2023] (2024)

Ben je een slimme shopper die je spaargeld wil maximaliseren?Als dat zo is, kunnen cashback -apps en websites van onschatbare waarde zijn op uw reguliere supermarktreizen.Een van de meest populaire winkels die winkelaars naartoe komt is Walmart, maar wist je dat er zelfs bij deze geliefde retailer mogelijkheden zijn voor meer besparingen via cashback -aanbiedingen?Dus, hoeveel geld terug kunt u bij Walmart krijgen?

Het bedrag aan cashback dat u bij Walmart kunt krijgen, is gebaseerd op het totale aankoopbedrag.Er wordt geen geld terug gegeven als de totale aankoopprijs minder dan $ 20 is.Als het echter meer dan $ 20 en maximaal $ 100 is, kunt u tot $ 100 in contanten terug ontvangen.

Deze blogpost zal goed kijken naar wat voor soort cashback -aanbiedingen bestaan bij Walmart en hoe u hun potentieel kunt optimaliseren.Dus als u klaar bent om aan de slag te gaan met het maximaliseren van die bespaarde dollars, verken de wereld van Walmart Cashback met ons!

Inhoudsopgave Show

Wat is een geld terug?

Cashback is eenbeloningsprogrammaAangeboden door veel creditcardbedrijven, banken en retailers.Het stelt klanten in staat om geld terug te verdienen aan aankopen met hun kaarten of loyaliteitsaccounts.Het bedrag aan geld terug is van de ene retailer tot de andere.Over het algemeen, hoe meer u uitgeeft, hoe hoger uw cashback -tarief.

Hoe werkt het?

Cashback stelt klanten in staatverdien een percentagevan hun aankoopbedrag terug als een geldbeloning.Het percentage varieert afhankelijk van de retailer en het type account of kaart dat wordt gebruikt om de aankoop te doen.

Cashback werkt in twee delen: de cashback -aanbieding en deaflossingvan uw cashback.Met veel retailers ontvangt u een percentage of dollarbedrag terug zodra u bij hen koopt.

Het cashback -aanbod is meestalgeadverteerdOp de pagina of website van de winkel, dus bekijk deze bij het doen van een aankoop.Nadat u uw aankoop hebt gedaan, moet u uw cashback inwisselen.Afhankelijk van de retailer, dit meieen paar dagen nemenof weken voor het cashback -bedrag dat wordt gecrediteerd op uw account.

Het is belangrijk om bij te houden wanneer en hoeveel u terugkrijgt, zodat u dienovereenkomstig kunt plannen.Bovendien vereisen sommige retailers dat u een specifieke code invoert ofaanmeldenvoor een beloningsprogramma om de cashback -aanbieding te ontvangen.

Weet u welke aandelen onder de radar de beste hedgefondsen en institutionele beleggers nu beleggen?Klik hier om erachter te komen.

Het kennen van deze informatie voordat u uw aankoop doet, is de sleutel om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw winkelervaring haalt.Met wat onderzoek en planning kan Cashback u helpen geld te besparen op uw dagelijkse aankopen!

Wat zijn de soorten geld terug?

Verschillende soorten cash-back-programma's zijn beschikbaar, variërend in hun geschiktheidseisen en inwisselopties.

Op percentage gebaseerde contanten terug

Op percentage gebaseerde cash-back-programma's zijn eenpopulairKeuze voor zowel klanten als handelaren.Dit soort beloningen bieden klanten een percentage van de aankoopprijs als beloning, die kan worden ingewisseld in de vorm van contant geld of winkel krediet bij deelnemende handelaren.Het percentage varieert afhankelijk van de handelaar, maar is meestal tussen0,25-5%.

Vaste tarief contant terug

Vaste tarief beloningen zijn een vast bedrag dat klanten ontvangen voor het doen van aankopen bij deelnemende handelaren.Deze beloningen zijn meestal lager dan op percentage gebaseerde beloningen en deBedrag isvastOngeacht hoeveel klanten uitgeven of welke artikelen ze kopen.

Gelaagde contant geld terug

Gelaagde cash-back beloningen zijn gebaseerd op hoeveel klantenJaarlijks besteden.De beloning is hoger voor grotere aankopen en lager voor kleinere.Dit type beloningssysteem moedigt klanten aan om grotere aankopen te doen om meer cashback te verdienen.

Bonus contant terug

Bonus Cash-Back Rewards worden aangeboden als eenbeloningaan klanten die binnen een bepaalde periode een bepaald aantal aankopen doen.Deze beloningen zijn meestal hoger dan de standaard en kunnen worden ingewisseld in contanten of winkel krediet bij deelnemende handelaren.

Flexibel geld terug

Flexibele geld-back beloningen zijn ontworpen om klanten meer te gevenvrijheidBij het verlossen van hun beloningen.Klanten kunnen ervoor kiezen om hun cash-back-beloningen voor cadeaubonnen of winkelkredieten in te wisselen in plaats van contant geld.Dit type beloning is ideaal voor klanten die liever geld besparen op toekomstige aankopen in plaats van onmiddellijk contant geld terug te ontvangen.

Wat zijn de voordelen van Cash Back?

Door beloningsprogramma's te gebruiken, kunnen klanten extra geld verdienen aan aankopen die ze doen op hun kaarten of accounts.Hier zijn enkele voordelen van cashback -beloningen.

Verhoogde besparingen

Cash-back beloningen kunnen een geweldige manier zijn om geld te besparen op dagelijkse aankopen.De beloningsbedragen variëren afhankelijk van het loyaliteitsprogramma,tot 5% of meer.Afhankelijk van uw uitgaven kunnen deze beloningen snel oplopen en leiden tot aanzienlijke besparingen.

Flexibiliteit

Cash-back beloningen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt.Veel programma's stellen klanten in staat om te kiezen hoe ze hun beloningen willen ontvangen, zoals via een persoonlijkerekeningof directborgop een bankrekening.Andere programma's kunnen klanten cash-back beloningen instellen voor cadeaubonnen, reismijlen en andere items.

Aanvullende voordelen

Sommige cash-back beloningsprogramma's bieden extra voordelen, zoalskortingenop zekerretailersofrestaurants.Dit kan een geweldige manier zijn om nog meer geld te besparen op aankopen die u al van plan was te doen.Andere programma's kunnen klanten in staat stellen hun punten in te wisselen voor reis- of merchandise -credits.

Gemak

Cash-back beloningen zijnmakkelijk te gebruikenen kan snel worden ingewisseld.Met de meeste programma's kunnen klanten hun punten verzilveren met een paar klikken van de muis of een snel telefoontje.Dit maakt het gebruik van cash-back beloningen handiger dan het vinden van coupons of het vergelijken van prijzen bij verschillende winkels.

Doet Walmart geld terug?

Ja, Walmart biedt contant geld terug in veel van zijn winkels.Klanten kunnen contant geld terugkrijgen wanneer ze hun aankopen van bankpas gebruiken bij het afrekenen.Deze service is beschikbaar opDeelnemende locatiesAlleen, dus klanten moeten contact opnemen met hun plaatselijke winkel om te bepalen of deze optie beschikbaar is.

Walmart biedt contant geld terug op aankopen in de winkel en online.Het beschikbare bedrag van cashback is afhankelijk van de betaalmethode en locatie.

Cash in de winkel terug

Bij de meeste Walmart -winkels kunnen klanten ontvangentot $ 100In contanten terug wanneer ze betalen met een betaalpas en "Cash Back" selecteren bij het afrekenen.De winkel kan ook extra cash-back-opties bieden, zoals een cheque, postwissel of zelfs eenElektronische voordelenoverdracht (EBT)kaart.

Online geld terug

Klanten die online winkelen bij Walmart kunnen profiteren van cash-back-aanbiedingen via deWalmart Pay -app.Met de app kunnen klanten hun bankpas of creditcard toevoegen en gebruiken om te betalen voor aankopen.Klanten kunnen vervolgens de optie "Cashback" selecteren en ontvangenmaximaal 5%contant geld terug op hun aankopen.

Cash Back van derden

Klanten die online bij Walmart winkelen, kunnen ook profiteren van derden-back-programma's van derden zoalsEbatesofIbotta.Deze programma's bieden geld terug voor winkelen bij Walmart en andere geselecteerde retailers.

Hoe gebruik ik cashback?

U kunt verschillende methoden gebruiken om gebruik te maken van cashback van Walmart.Hier hebben we elke methode gedetailleerd beschreven.

Kun je cashback krijgen met een cheque bij Walmart?

Ja, je kunt cashback krijgen met een cheque bij Walmart.Volg de onderstaande stappen om gebruik te maken van deze service:

  1. Bezoek elke deelnemende Walmart -winkel en zoek een expresskassa -kassa.Deze registers bevinden zich meestal aan de voorkant van de winkel.
  2. Als u klaar bent om voor uw artikelen te betalen, ga dan naar dekassaen presenteer uw cheque en geldig ID aan de kassier.
  3. Selecteer "Controleer" als de vorm van betaling.Geef de kassier uw cheque en vertel hen dat u er cashback mee wilt krijgen.
  4. De kassier zal dan het bedrag van cashback invoeren dat u in hun systeem wilt.Het is belangrijk op te merken dat de maximale hoeveelheid cashback die u kunt krijgen met een cheque is$ 20.
  5. De kassier zal vervolgens deCashback vouchervoor jou.Teken het en breng het naar de klantenservice, waar ze u uw geld terug geven in ruil voor uw ondertekende voucher.

Houd er rekening mee dat het maximale bedrag van de toegestane cashback per winkel kan variëren, dus het is het beste om contact op te nemen met de winkel voordat u probeert een cashback te krijgen.Bovendien kunnen sommige winkels vereisen dat klanten een geldige bankpas of creditcard hebben gekoppeld aan hun betaalrekening om gebruik te maken van cashback.

Kredietkaart

Voor klanten die gebruik willen maken van cashback bij Walmart, is het gebruik van een creditcard een van de meestenhandigen populaire opties.Klanten kunnen hun gebruikenOntdek creditcardsbij het afrekenen om een percentage van hun aankoopbedrag terug te krijgen op hun rekeningen.

Het exacte bedrag van cashback varieert van kaart tot kaart, maar klanten kunnen verwachten overal tussen te komen1-5%van het aankoopbedrag dat terug wordt gecrediteerd op hun rekening.Bovendien bieden creditcards ook een extra laag vanbeschermingIn de vorm van fraudebescherming, waardoor ze een veilige optie zijn voor het gebruik van cashback bij Walmart.

Bekijk Walmart Card Review |Cashback & extra tips:

How Much Cashback Can You Get At Walmart? [2023] (1)

Creditcard gebruiken om cashback te krijgen bij Walmart

Om gebruik te maken van cashback met een creditcard, moeten klanten er eerst voor zorgen dat hun creditcard is gekoppeld aan een account met voldoende saldo om het aankoopbedrag te dekken.Zodra dit is gebeurd, kunnen klanten hun aankopen doen bij Walmart en hun creditcardgegevens invoeren tijdens het afrekenen.Volg de onderstaande stappen om cashback van Walmart te krijgen met behulp van uw creditcard.

  1. Bezoek uw plaatselijke Walmart -winkel en ga naar deuitcheckentegenaan met uw items.
  2. Veeg ofinvoegenUw creditcard in de terminal bij de kassa.
  3. Voer uwPINOf teken voor de aankoop, afhankelijk van uw kaarttype.
  4. Nadat je hebt bevestigd dat je geld terug zou willenhoeveelheidU wilt uit uw kaart worden ingetrokken.
  5. De kassier geeft u het verzoek om contant te zijn en af te trekken van de totale kosten van uw aankoop.
  6. Mogelijk moet u ook een extra vergoeding betalen om een contante voorschot op uw creditcard te krijgen.
  7. Onderteken ten slotte het ontvangstbewijs om detransactie, en u ontvangt een kopie van uw bon.
  8. Zorg ervoor dat u het ontvangstbewijs opslaat als er discrepanties zijn met het bedrag dat aan uw creditcard wordt aangelegd.
  9. Houd uw creditcardverklaring bij om ervoor te zorgen dat het juiste cashback -bedrag wasgecrediteerdnaar jouw rekening.

Dat is het!U hebt nu uw creditcard met succes gebruikt om cashback te krijgen bij Walmart.De cashback die u verdient, kan zijningewisseldals verklaring krediet of cadeaubonnen.U kunt ook de beloningspunten gebruiken om te besparen op toekomstige aankopen.

Merk op dat sommige creditcards een jaarlijkse hebbentariefen andere kosten, dus het is belangrijk om de kleine lettertjes te lezen voordat u solliciteert.Zorg er ook voor dat u uw saldo maandelijks betaalt om te voorkomen dat rentekosten worden opgebouwd.

Toegevoegde voordelen

Sommige creditcards bieden extra voordelen, zoals kortingen en speciale aanbiedingen voor kaarthouders.Door zich in te schrijven voor deze programma's, kunt u nog meer besparen bij Walmart.

Debetkaart

Het gebruik van een bankpas bij Walmart is een geweldige manier om cashback te krijgen.Met betaalpassen is het belangrijk om te onthouden dat u geld uit uw bankrekening uitgeeft, dus houd uw saldo in de gaten.Met een bankpas kunt u snel en handig geld terug krijgen tijdens het winkelen bij Walmart.

Hier is een stapsgewijze handleiding voor het gebruik van uw bankpas om cashback te krijgen bij Walmart.

Bezoek uw plaatselijke Walmart -winkel en zoek de kassier.

  1. InvoegenUw betaalpas in de machine en kiest ‘Cashback’ op het scherm.
  2. Voer dehoeveelheidvan contant geld dat u tot de maximale limiet wilt ontvangen die door Walmart is ingesteld, dat is$ 100.
  3. Bevestig dat alle details correct zijn.
  4. Zodra uw transactie is voltooid, geeft de kassier u uw geld en eenontvangst.
  5. Controleer het bedrag aan contant geld en zorg ervoor dat het correct is voordat u de winkel verlaat.
  6. Afhankelijk van het beleid van uw bank kan u eentariefvoor het gebruik van deze service.Neem eerst contact op met uw bank voordat u deze methode gebruikt om cashback te krijgen van Walmart.
  7. U kunt ook uw betaalpas gebruiken om online of in de winkel te betalen bij winkelen bij Walmart.Dit geeft u geen cashback, maar het is een handige betalingsoptie.
  8. Controleer uw bankrekening achteraf om ervoor te zorgen dat het juiste bedrag is verwijderd wanneer u een aankoop doet met uw bankpas.
  9. Geniet van uw cashback van Walmart en Happy winkelen!

Ibotta

Gebruik makend vanIbottabij Walmart om te benutten is een gemakkelijke enbelonendervaring.Ibotta biedt klantenverschillende manierenom cashback te verdienen over hun aankopen, inclusief aanbiedingen in de winkel, online winkelbeloningen, exclusieve coupons,,en meer.

Om aan de slag te gaan met cashback die gebruik maakt met Ibotta bij Walmart, moeten gebruikers eenrekeningop hun mobiele apparaat of via de website.Voeg vervolgens eenbetalingsmiddel.Zodra dat is gedaan, kunnen gebruikers dat kunnenontgrendelenCashback -aanbiedingen van Ibotta voor items die ze kopen in Walmart -winkels.

Volg de onderstaande stappen om cashback te krijgen van Walmart via Ibotta met behulp van verschillende methoden.

In winkels

Het gebruik van Ibotta voor het krijgen van cashback van Walmart is snel en gemakkelijk en kan in een paar eenvoudige stappen worden gedaan:

  1. Download deIbotta -appOp uw smartphone als u dit nog niet hebt gedaan.
  2. Log in op uw Ibotta -account en selecteer ‘Vind winkels’Uit het menu onderaan uw scherm.
  3. Typ ‘Walmart’, druk op Enter en selecteer een winkellocatie die handig voor u is.
  4. Nadat u een winkel hebt geselecteerd, bekijkt u de beschikbare aanbiedingen en voegt u deze toe aan uw lijst door op '+ Toevoegen' te tikken.
  5. Ga naar Walmart enwinkelVoor alle items op uw lijst.
  6. Voordat u het uitcheckt, wordt exclusieve cashback ontgrendeld in-app door op de knop 'Unlock aanbiedingen' te tikken.
  7. Gebruik deQR -codescannerBij het afrekenen om uw items te scannen of de itemcodes handmatig in te voeren als u geen toegang hebt tot een QR -codescanner.
  8. Na het succesvol scannen en betalen voor uw artikelen, uploadt u uw ontvangstbewijs om aankopen te verifiëren.
  9. Zodra uw aanbod is geverifieerd, zult uverdienenEen onmiddellijke beloning van cashback.

Online

Naast aanbiedingen in de winkel kunnen gebruikers cashback verdienen wanneer ze online winkelen met Walmart met behulp van de Ibotta-app.Het enige dat u hoeft te doen, is de items selecteren die in aanmerking komen voor cashback en ze vervolgens te kopen via de Ibotta -app of website.Na uw aankoop stuurt Ibotta u automatisch het geld terug voor uw aankopen.

Hier zijn de stappen om de Ibotta -app online te gebruiken om Walmart Cashback te krijgen.

  1. Koppel eerst uw Walmart -account aan uw Ibotta -account eenvoudig om cashback -aanbiedingen in te wisselen.
  2. Selecteer op de Ibotta -website het ‘Walmart’ -logo uit de lijst met OVER1500Deelnemende winkels en merken om alle beschikbare cash-back-aanbiedingen te bekijken.
  3. Nu u alle beschikbare aanbiedingen hebt, voegt u deze toe aan uw account op de Ibotta -app of website.
  4. Nadat u alle Walmart -cashback -aanbiedingen hebt toegevoegd die u wilt, ga je je gang en winkel je online op Walmart.com (of in de winkel) voor kwalificerende items.
  5. Nadat u uw aankoop hebt gedaan, dient u een foto van uw ontvangstbewijs in bij Ibotta voor terugbetaling van de cash-back.
  6. Ten slotte wordt het cashback -bedrag binnen 48 uur op uw Ibotta -account bijgeschreven en kan vervolgens worden overgedragen aan uw bank- of PayPal -rekening.Geniet van de besparingen!

Coupons

Ibotta biedt ook exclusieve coupons die kunnen worden gebruikt in Walmart -winkels.Om deze couponaanbiedingen in te wisselen, selecteert en voegt u eenvoudig de coupon toe aan uw lijst voordat u in de winkel of online winkelt.Nadat u de aankoop hebt gedaan, volgt u dezelfde procedure als u zou doen voor een ander aanbod in de winkel om uw cashback te ontvangen.

U kunt ook gemakkelijk combinerenMeerdere kortingsbonnenvoor nog grotere besparingen.Bovendien kunt u Ibotta-coupons gebruiken om contant geld terug te krijgen bij online winkelen of in de winkel.U kunt zelfs uw Ibotta -couponcodes gebruiken om te besparen op items zoals kleding en accessoires, elektronica, thuisgoederen en meer.

Rakuten (voorheen Ebates)

Rakuten is een van de meest populaire manieren om gebruik te maken van cashback bij Walmart.Met deze methode kunnen klanten eenpercentagevan hun aankopen terug in de vorm van contant geld.Dit wordt gedaan door zich aan te melden voor een account bij Rakuten en vervolgens uw creditcard of PayPal -account te koppelen.Eenmaal gekoppeld, kunnen klanten winkelen bij Walmart of andere deelnemende retailers en een percentage van hun aankoop terug in contanten ontvangen.

Cashback -bedragen variërenAfhankelijk van de retailer, Productcategorie en promotionele aanbiedingen.Sommige categorieën kunnen bijvoorbeeld recht hebben op1%Terug terwijl anderen het aan kunnen bieden5%.Bovendien biedt Rakuten regelmatig promoties zoals dubbele cashback of kortingen op bepaalde producten.

Klanten zullen ook in staat zijn om hun rekeningen te controleren om te zien hoeveel geld ze hebben verdiend en wanneer naar verwachting wordt gedeponeerd.Sommige retailers bieden via hun eigen extra cashbackloyaliteitsprogramma's.Door deze twee methoden te combineren, kunnen klanten hun beloningen maximaliseren en geld besparen.

Hier is een stapsgewijze handleiding om Cashback van Walmart te krijgen met behulp van Rakuten.

  1. Meld u aan voor een Rakuten -account.Als u er nog geen hebt, gaat u naar de Rakuten -website en maak u een account aan met uw e -mailadres.
  2. Log in op uwRakuten -accounten zoek naar Walmart in de zoekbalk bovenaan de pagina.
  3. Klik op de Walmart -link en u wordt naar de Walmart -pagina gebracht.Hier ziet u verschillende aanbiedingen voor geld terug bij Walmart.Selecteer een van deze aanbiedingen door op te klikken"Winkel nu".
  4. U wordt dan omgeleid naar de Walmart -site, waar u zoals gewoonlijk kunt winkelen.Voeg de items toe die u aan uw winkelwagen wilt kopen en ga naar de kassa.
  5. Nadat u uw bestelling bij Walmart hebt voltooid, gaat u terug naar de Rakuten -website.U zult een melding zien dat u contant geld heeft verdiend aan Walmart.Ditcashbackwordt automatisch bijgeschreven op uw Rakuten -account en kan worden gebruikt om artikelen van andere retailers te kopen of een contante uitbetaling te krijgen.
  6. Ga naar de‘Beloningen’Tabblad in uw Rakuten -account en selecteer een van de uitbetalingsmethoden.U kunt een cheque, PayPal -betaling of directe storting op uw bankrekening ontvangen.
  7. En dat is het!Je hebt met succes je Walmart Cash Back verdiend via Rakuten.

Capital One winkelen

Capital One winkelen is eenbrowserverlengingDat helpt u geld te besparen wanneer u online winkelt.Het past automatisch de beste coupons en aanbiedingen toe op uw aankoop, plus u kunt cashback -beloningen verdienen wanneer u betaalt met uw Capital One Credit of Debit Card.Met deze functie kunnen klanten winkelen op Walmart.com gebruik maken van cashback wanneer ze kopen bij de site.

Hier is hoe u Capital One -winkels kunt gebruiken om uw cashback van Walmart te krijgen.

  1. Om Capital One te gebruiken winkelen bij Walmart, moet u eerst de Capital One Shopping -browserverlenging op uwlaptopof desktopcomputer.
  2. Log in met uw gebruikersprofiel en kies uw betaalkaart uit alle beschikbare opties.
  3. Selecteer eenmaal ingelogd, selecteer de knop 'Winkel nu' en u wordt doorgestuurd naar Walmart.com, waar alle in aanmerking komende producten een‘Krijg cashback’label.
  4. Selecteer eenvoudig de cashback -aanbieding en voltooi uw aankoop.Het cashback -bedrag wordt automatisch aan uw Capital One -account toegevoegd, die later kan worden gebruikt volgens de gebruiksvoorwaarden.

Voor shoppers die deapplicatie voor de mobiele telefoon, Volg onderstaande stappen:

  1. Download eerst de app van GoogleSpeelwinkelof Apple Store.
  2. Log in op uw account en selecteer ‘Walmart’ uit de lijst met winkels.
  3. Blader vervolgens door in aanmerking komende items met een tag 'cashback cashback'.
  4. Zodra u uw aankoop hebt gedaan, worden cash-back beloningen binnen 24 uur op uw Capital One-account bijgeschreven.

Met Capital One -winkelen kunnen klanten gebruik maken van cashback -aanbiedingen op een breed scala aan producten van Walmart.com.Het is eeneenvoudigen handige manier om geld te besparen tijdens het online winkelen bij Walmart.Zorg er dus voor dat u profiteert van deze geweldige functie en uw besparingen maximaliseert!

Honing

Honing is eenOnline winkelplatformDat biedt cashback over aankopen van verschillende handelaren.Het is een gemakkelijke en handige manier om geld te besparen op aankopen bij Walmart.Bij Walmart kan honing worden gebruikt om cashback te krijgen van Walmart bij het kopen van artikelen.Dit kan in een paar eenvoudige stappen worden gedaan:

  1. Log in of meld je aan met honing:Ten eerste moet de gebruiker inloggen op de Honey -website, of als ze geen account hebben, kunnen ze er een maken door je aan te melden.
  2. Activeer de cashback:Zodra de gebruiker is ingelogd, moeten ze naar hun dashboard gaan en Walmart zoeken in de lijst met deelnemende retailers.Ze moeten er vervolgens op klikken om cashback te activeren.
  3. Winkel bij Walmart:Nadat de cashback is geactiveerd, kan de gebruiker beginnen met winkelen bij Walmart.Ze moeten op de link van Honey klikken tijdens het browsen of een aankoop doen.
  4. Controleer de aankoop:Nadat de aankoop is gedaan, zal Honey deze volgen en controleren of deze met hun link is gemaakt.Zodra het is geverifieerd, wordt de cashback toegepast op het account van de gebruiker.
  5. Claim cashback:Zodra Honey de aankoop met succes heeft gevolgd, is de cashback toegepast.De gebruiker kan zijn cashback claimen vanuit hun dashboard.De hoeveelheid cashback varieert afhankelijk van de gekochte retailer of het product.

Na deze vijf eenvoudige stappen kunnen gebruikers honing gebruiken om gebruik te maken van cashback van Walmart.

Citi Bonus Cash

Citi Bonus Cash is een andere handige manier om gebruik te maken van cashback bij Walmart.Met deze methode kunnen klanten beloningen verdienen en items van Walmart kopen met behulp van hunCiti -kaart.Citi Bonus Cash stelt klanten in staat om te genieten van maximaal 5% contant terug elke keer dat ze bij Walmart winkelen.

De cashback vereist ook niet dat klanten op een bepaalde periode wachten voordat deze kan worden ingewisseld, omdat deze onmiddellijk op hun account wordt gecrediteerd.Bovendien kunnen klanten ook hun Citi Bonus Cash Rewards gebruiken om artikelen van de Walmart -markt te kopen.

Deze markt biedt een reeks producten vanexterne verkopers, inclusief kleding, elektronica, schoonheidsproducten en meer.Klanten kunnen ook hun beloningen gebruiken om cadeaubonnen te kopen vanaf de markt, die vervolgens kunnen worden gebruikt bij andere retailers of restaurants.

Om Citi Bonus Cash te gebruiken bij Walmart, moeten klanten eerstregisterhun Citi -kaart en koppelt het aan hun Walmart -account.Zodra de kaart is gekoppeld, kunnen klanten punten verdienen wanneer ze winkelen bij Walmart.Klanten kunnen ook hun Citi Bonus Cash Rewards gebruiken om artikelen uit Walmart -winkels of online te kopen.

Hier zijn de stappen die u moet volgen als u uw cashback van Walmart wilt krijgen via Citi Bonus Cash:

  1. Log innaar uw Citi Online -account.
  2. Klik op het tabblad gelabeld"Citi Bonus Cash Center,"gelegen bovenaan de pagina.
  3. Selecteer de optie "Winkel met punten" en klik op "Walmart".
  4. Kies hoeveel geld terug u van Walmart wilt ontvangen en klik op "Verzenden".
  5. Citi zal een eenmalig gebruik sturencodevia e-mail.
  6. Ga naar de online afrekenpagina op Walmart.com en voer de code in in het aangegeven vakje.
  7. Klik "toepassen, ”En uw cashback wordt toegevoegd aan uw besteltotaal.
  8. Voltooi het kassa en geniet van uw cashback van Walmart!

Ophalen

Fetch is eeninnovatieve manierom gebruik te maken van cashback -beloningen bij Walmart.Met Fetch kunt u snel uw uitgaven volgen en profiteren van exclusieve kortingen en aanbiedingen.En met zijn handige mobiele app is het gemakkelijk om uw punten bij te houden - terwijl u beloningen verdient die u kunt gebruiken voor allerlei aankopen.

Het gebruik van fetch om cashback te krijgen van Walmart iseenvoudig en handig.Hier is een stapsgewijze handleiding over hoe het te doen:

  1. Download de fetchappvan de app store van uw apparaat.Maak een account aan als u er nog geen hebt, of log in met een bestaand account.
  2. Zoek naar Walmart en klik op de pagina -lijst van de winkel in de app.
  3. Uitkiezen‘Winkel en verdien cashback’om te beginnen met winkelen bij Walmart.U wordt doorgestuurd naar de website van Walmart, waar u zoals gewoonlijk kunt winkelen vanuit de Fetch -app.
  4. Nadat u uw aankopen hebt voltooid, wordt het cashback -gedeelte van de transactie bijgeschreven op uw ophaalaccount!
  5. Om uw cashback te ontvangen, neemt u deze op vanuit de fetch -app of brengt u deze over naar een gekoppeldebankrekening.

Walmart Capital One -creditcards

Walmart Capital One Credit Cards biedt een geweldige manier om cashback -beloningen te krijgen bij het winkelen bij Walmart.Het gebruik van een Walmart Capital One -creditcard is eeneenvoudigvoor klanten om cashback -beloningen te krijgen bij het winkelen bij Walmart.Met de kaart kunnen klanten geld besparen op aankopen en worden beloond voor uitgaven in hun favoriete winkel.

Aanvullend,Geen jaarlijkse kostenZijngeassocieerdMet het gebruik van een Walmart Capital One -creditcard en klanten kunnen ook profiteren van speciale financieringsaanbiedingen en andere voordelen.Dit betekent dat klanten hun betalingen kunnen uitstrekken en meer tijd kunnen genieten om hun aankopen af te betalen.

Met de kaart kunnen klanten overal verdienen van1%-5%cashback op hun aankopen.De verdiende hoeveelheid cashback hangt af van hoeveel wordt uitgegeven en wat voor soort producten worden gekocht.

Klanten die bijvoorbeeld $ 200 of meer aan boodschappen uitgeven, kunnen tot 5% cashback ontvangen.Als alternatief krijgen klanten die $ 50 of meer uitgeven aan algemene merchandise 1% cashback.Klanten komen ook in aanmerking voor extra cashback -bonussen wanneer ze hun kaarten gebruiken in bepaalde restaurants, benzinestations en drogisterijen.

Hier is eenSnelgidsOver het gebruik van Walmart Capital One -creditcard om uw cashback te krijgen.

  1. Zorg ervoor dat u een Walmart Capital One -creditcard bij de hand hebt.U kunt online solliciteren of uw plaatselijke Walmart -winkel bezoeken om een applicatie op te halen.
  2. Selecteer bij het winkelen bij Walmart de “Credit”Betalingsoptie en gebruik uw Walmart Capital One -creditcard als betaling bij het afrekenen.
  3. U zal automatischontvangenCashback beloont wanneer u koopt bij uw Walmart Capital One -creditcard.
  4. Bekijk aan het einde van elke maand uw verklaring om te zien hoeveel cashback u hebt verdiend met het gebruik van uw Walmart Capital One -creditcard voor aankopen bij Walmart.

Volg deze stappen om uw cashback -beloningen in te wisselen:

  • Bezoek de Capital One -website en log in op uw account.Selecteer eenmaal ingelogd"Rewards inwisselen"vanuit de menubalk.
  • U kunt dan bekijken hoeveel cashback u hebt verdiend en inlichten in de vorm van een overzichtskrediet, cadeaubon of directe storting op uw bankrekening.
  • U kunt ook uw cashback -beloningen gebruiken om items online te kopen in Walmart -winkels.Om ze te gebruiken voor aankopen, selecteert u eenvoudig “Breng beloningen toe”Bij het uitchecken met uw Walmart Capital One -creditcard.
  • Geniet van uw cashback -beloningen en blijf winkelen met uw Walmart Capital One -creditcard om nog meer te verdienen!

Cashback geaggregeerde sites

Cashback geaggregeerde sites zijn een andere geweldige manier om geld te besparen bij het winkelen bij Walmart.Met deze sites kunnen shoppers contant geld verdienen op hun aankopen doorhun accounts koppelenmet handelaren zoals Walmart en vervolgens aankopen doen via de site.Een dergelijke populaire site isCashbackMonitor.com.

Door geaggregeerde sites te gebruiken, kunt u gemakkelijkVolg uw uitgavenEn zorg ervoor dat u de maximale hoeveelheid cashback beschikbaar krijgt voor elke aankoop.

Naast het verdienen van cashback via deze sites, kunnen klanten hun beloningen stapelen door te profiteren vanSpeciale promotiesAangeboden door Walmart en andere retailers.Door verschillende aanbiedingen te combineren, kunnen klanten hun cashback -inkomsten maximaliseren.Als een klant bijvoorbeeld een korting heeft bij Walmart en een couponcode of een speciale aanbieding, kunnen hij beide gebruiken om zijn besparingen te maximaliseren.

Er zijn een paar eenvoudige stappen om geaggregeerde sites te gebruiken:

  1. Bij het winkelen bij Walmart via cashback geaggregeerde sites, moet je eerstSelecteer de winkelU wilt winkelen.In dit specifieke geval selecteert u Walmart.
  2. De volgende stap is om het account van uw cashback -geaggregeerde site te koppelen aan de Walmart -website.
  3. Zodra uw account is gekoppeld, kunt u beginnenwinkelenen aankopen doen.
  4. De cashback wordt doorgaans na aankoop op uw account bijgeschreven.

Hoe krijg je het hoogste geld terug bij Walmart?

Het maximaliseren van uw geld terug bij Walmart is een belangrijk onderdeel van het besparen van geld.Met enkele slimme winkelstrategieën en een paar eenvoudige tips, kunt u ervoor zorgen dat u de hoogst mogelijke korting krijgt op uw aankopen in de winkel.Hier zijn een paar manieren om het hoogste geld terug te krijgen bij Walmart.

Meld u aan voor het Walmart+ -programma

De eerste stap om het hoogste geld terug te krijgen bij Walmart is zich aanmelden voor hun Walmart+ lidmaatschapsdienst.Het Walmart+ -programma biedt klanten exclusieve voordelen, waaronder gratis verzending op duizenden artikelen, brandstofkortingen bij deelnemende benzinestations en speciale deals.Bovendien kunnen Walmart+ leden verdienenTot 5% contant terugbij in aanmerking komende aankopen.

Gebruik Walmart -creditcard

Het gebruik van een Walmart -creditcard kan een van de beste manieren zijn om het hoogste geld terug te krijgen bij Walmart.Dit komt omdat creditcards u meestal beloningen bieden voor het gebruik ervan, zoals contant terug op aankopen met uw kaart.Met een Walmart -creditcard kan datVerdien 5% contant terugOp geselecteerde aankopen zoals boodschappen, gas en andere items beschikbaar bij Walmart.

Je kunt ook krijgenExtra bonussen, zoals kortingen en speciale aanbiedingen, wanneer u uw kaart gebruikt om bepaalde items te kopen.Bovendien kunt u bonuspunten verdienen voor het gebruik van uw kaart om online en in de winkel te winkelen.

Houd een paar punten in gedachten om de voordelen van het gebruik van een Walmart -creditcard te maximaliseren en de hoogste geld terug te krijgen bij Walmart:

  • Het is belangrijk om de algemene voorwaarden van uw kaart zorgvuldig te lezen voordat u deze aanvraagt.
  • Blijf bovendien op de hoogte van uwbetalingenen mis geen vervaldatums om dure late kosten te voorkomen.
  • Ten slotte kan u uw saldo elke maand volledig afbetalen u in de loop van de tijd helpen de rentekosten te verlagen.

Profiteer van coupons

Coupons zijn een geweldige manier om het hoogste geld terug te krijgen bij Walmart.U kunt voor bijna alles coupons vinden, van boodschappen tot elektronica.Zorg ervoor dat u de winkel controleertwebsiteof uw lokalekrantvoor de laatste deals en kortingen.U kunt zich ook aanmelden voor nieuwsbrieven die u waarschuwen wanneer nieuwe coupons beschikbaar komen.

Kijk uit voor Walmart's wekelijkse advertentie

Profiteer van Walmart's wekelijkse advertentie kan u helpen het meeste geld terug te krijgen van uw aankopen.Elke week geeft Walmart een nieuwe advertentie vrijDe beste deals van de winkel benadrukkenover boodschappen, elektronica en andere items.

Door de prijzen tussen winkels en online concurrenten te vergelijken en kennis te nemen van speciale aanbiedingen zoals vakantiebelasting, kunt u vaak aanzienlijk goedkopere producten vinden bij Walmart dan bij andere retailers.

Bovendien worden veel items in hun wekelijkse advertentie geleverd met speciale aanbiedingen zoals bonuscontact terug wanneer u een aankoop doet.Door te profiteren van deze deals, kunt u meer waar voor uw geld krijgen en uw cash-back beloningen van Walmart maximaliseren.

Volg Walmart op sociale media

Volgend Walmart opsociale mediais een geweldige manier om het hoogste geld terug te krijgen in de winkel.Door de officiële Twitter-, Facebook- en Instagram -accounts van Walmart te volgen, kunt u op de hoogte blijven van hun meest recente promoties en kortingen.Dit zal u helpen geld te besparen en op de hoogte te zijnspeciale aanbiedingenof spaarmogelijkheden.

Bovendien kunt u de hashtag gebruiken"#WalmartDeals"Om op de hoogte te blijven van de nieuwste deals en kortingen.Dit helpt u meer uit uw winkelreizen te halen en ervoor te zorgen dat u altijd de beste waarde voor uw geld krijgt.U kunt elk jaar honderden of zelfs duizenden dollars besparen met een paar klikken!

Meld u aan voor een Walmart Rewards -kaart

Een andere manier om het hoogste geld terug te krijgen bij Walmart is door zich aan te melden voor een Walmart Rewards -kaart.Met deze kaart kunt u punten verdienen telkens wanneer u winkelt, die kunnen worden ingewisseld voor kortingen en cash-back beloningen.

U ontvangt ook regelmatige -mailsmetExclusieve kortingsbonnenen specials alleen beschikbaar voor kaarthouders.Bovendien ontvangt u extra besparingen voor elke $ 1.000 die wordt uitgegeven aan aankopen met uw kaart.Dit loyaliteitsprogramma isGratis om mee te doenen kan uw beloningen aanzienlijk maximaliseren door te winkelen bij Walmart.

Met behulp van selecteermethoden

Gebruik van geselecteerde betaalmethoden zoals PayPal ofApple Pay is een geweldige manierOm het hoogste geld terug te krijgen bij Walmart.Met deze methoden kunt u gemakkelijk en snel betalingen rechtstreeks van uw bankrekening of creditcard/betaalpas doen.Ze bieden niet alleen toegevoegdgemaken beveiliging, maar ze bieden ook enkele van de beste cashback -tarieven die beschikbaar zijn.

Als u bijvoorbeeld gebruiktPaypalBij Walmart kunt u tot 3% contant geld verdienen op alle aankopen.MetApple Pay, u kunt maximaal 4% cashback ontvangen.Bovendien bieden beide betaalmethoden extra kortingen en bonusbeloningen die na verloop van tijd kunnen oplopen.

Winkel tijdens de vakantie

Winkelen tijdens de vakantie is een andere geweldige manier om het hoogste geld terug te krijgen bij Walmart.Veel winkels bieden speciale kortingen of anderestimulansenRond de feestdagen, dus profiteer van deze aanbiedingen wanneer ze opkomen.

Gebruik een cashback -app

Verschillende cashback -apps bieden kortingen of andere prikkels om te winkelen bij Walmart.Veel apps geven u een percentage van uw aankoop als cashback, en u kunt dat geld gebruiken om te besparen op toekomstige aankopen.Lees defijne printen onderzoek voordat u apps downloadt, omdat sommige beperkingen of andere vergoedingen kunnen hebben.

Winkel online

Ten slotte is online winkelen bij Walmart een andere geweldige manier om de inkomsten van de geld terug te maximaliseren.U kunt dezelfde deals en kortingen krijgen die u niet in de winkel zou vinden, plus extra cash-back beloningen bij het online winkelen.Plus, online winkelen is handig en gemakkelijk - perfect voor drukke shoppers!

Het volgen van deze tips zorgt ervoor dat u het hoogste geld terug krijgt bij Walmart en uw spaargeld maximaliseert.

Kun je online over contant geld gebruiken via online?

Ja, u kunt Walmart Cash online online gebruiken.Het proces is relatief eenvoudig.Hier zijn de stappen om te volgen om contant geld terug te krijgen van Walmart online:

  1. Ga naar de website van Walmart,www.walmart.comen log in met uw accountgegevens of maak een nieuw account aan als u er geen hebt.
  2. Zoek naar het item dat u wilt kopen en klik erop.
  3. Selecteer op de productpagina de hoeveelheid van het product dat u wilt kopen en klik"Voeg toe aan winkelkar".
  4. Controleer op de volgende pagina of uw item isin aanmerking komendvoor cashback.Dit wordt bovenaan de pagina aangegeven.
  5. Selecteer het aantal maanden dat u wilt ontvangencashbackIn het vervolgkeuzemenu indien in aanmerking komen.
  6. Klik op"Blijf afreken"en voer uw verzendinformatie in.
  7. Het cashback -bedrag wordt automatisch afgetrokken van de totale prijs.Bekijk de bestelgegevens voordat u op "Plaats nu bestelling nu" klikt om de aankoop te voltooien.
  8. U ontvangt een e -mail van bestelbevestiging van Walmart met details over de cashback waarvoor u in aanmerking komt.
  9. Na uw aankoop kunt u de cashback -status volgen door in te loggen op uw account en naar de"Mijn cashback"sectie.
  10. U ontvangt een e -mailkennisgevingWanneer het cashback -bedrag op uw account wordt bijgeschreven.U kunt dit bedrag vervolgens gebruiken voor toekomstige aankopen bij Walmart of het opnemen van uw online portemonnee.

Met deze stappen kunt u gemakkelijk online gebruik maken van Walmart -contant geld.

Cash Back -vergelijking van Walmart met concurrenten

Bij het selecteren van de beste winkeloptie kijken consumenten vaak naar de prijs-, gemaks- en beloningsprogramma's.Deze programma's kunnen een back-back-voordeel of andere kortingen bevatten bij het kopen van items van bepaalde winkels.Walmart is een van 's werelds grootste winkelketens en biedt enkele van de beste cash-back beloningen op bepaalde items.

Hier zullen we een gedetailleerde vergelijking van het Cash Back -programma van Walmart geven met die aangeboden door concurrenten zoals Costco, Amazon, Target en Sears Holdings Corporation.

Costco

Costcois een magazijnclub met alleen lidmaatschap die gereduceerde prijzen biedt op verschillende artikelen.Ze bieden leden exclusieve deals en kortingen op boodschappen, elektronica, kleding, thuisgoederen en meer.

Bovendien kunnen leden kortingen ontvangen op diensten zoals Auto en Home Insurance, Travel en zelfs benzinestations.Met zijn lage prijzen, selectie van kwaliteitsproducten en lidmaatschapsvoordelen is Costco populair geworden voor shoppers die geld willen besparen en tegelijkertijd de beste waarde krijgen.

Costco Cashback -programma

Het Costco Cashback -programma biedt genereuze beloningen voor aankopen die worden gedaan op Costco of via de Costco -website.Kaartleden kunnen tot 4% contant geld verdienen op in aanmerking komende gasaankopen, 3% op restaurants en in aanmerking komende reizen, en2% op alle andere aankopenvan Costco of costco.com.

Bovendien kunnen kaarthouders doen$ 7.000in contanten per jaar op in aanmerking komende gasaankopen.Met al deze beloningen en voordelen is het gemakkelijk om te zien waarom veel mensen Costco Cashback kiezen om te winkelen!

Kaartleden hebben ook toegang totExclusieve kortingenen promoties en bonusbeloningspunten wanneer ze winkelen bij Costco.Bovendien kunnen kaarthouders met het online accountbeheersysteem hun beloningen bijhouden en hun beschikbare cashback -saldo op elk moment bekijken.Er zijnGeen jaarlijksetariefVoor het Costco Cashback -programma, zodat u al deze geweldige voordelen krijgt zonder een cent uit te geven.

Amazone

Amazon is een online retailgigant die een brede selectie items biedt tegen concurrerende prijzen.In de loop der jaren is Amazon gewordenEen van 's werelds grootste retailersen biedt een breed scala aan producten zoals elektronica, kleding, meubels en boodschappen.Met zijn steeds groter wordende scala aan producten en diensten is Amazon vandaag een van de grootste namen in de zakenwereld geworden.

Amazon Cashback -programma

Het cashback -programma van Amazon is ontworpenbeloningKlanten voor hun loyaliteit door hen een percentage van hun totale aankoopbedrag als cashback te geven.DeProgram Worksop eenpuntsysteem, waarbij elke kwalificerende aankoop de klantpunten oplevert die kunnen worden ingewisseld voor contant terug.Afhankelijk van het niveau van uw Amazon Cashback -programma, zou u kunnen ontvangenmaximaal 5%van uw totale aankoopbedrag als cashback.

Om in aanmerking te komen voor het programma, moeten klanten eenAmazon Prime -lidmaatschap.Nadat u zich hebt aangemeld voor Amazon Prime, kunt u beginnen met het verdienen van punten door te winkelen bij een van de deelnemende winkels en websites van Amazon.De verdiende punten zijn cumulatief en zullen uw geld-terugpercentage dienovereenkomstig verhogen.U kunt uw punten inlichten voor cashback wanneer u de minimale drempel bereikt.

U kunt ook uw punten gebruikengeld besparenop andere items, zoals boodschappen of transportkosten.U kunt zelfs de verdiende cashback doneren aan een goed doel van uw keuze.Dit is een gemakkelijke manier om een verschil in de wereld te maken en tegelijkertijd beloond te worden voor je loyaliteit aan Amazon.

Doel

Target is een populaire warenhuisketen in de Verenigde Staten.Het werktMeer dan 1.900 winkelsin de Verenigde Staten en heeft zich als een van de meest gevestigdBetrouwbare retailersin het land.Ze bieden een reeks producten in veel categorieën, zoals kleding, thuisgoederen, elektronica, speelgoed en meer.

Target heeft ook een online winkel waar klanten kunnen winkelen vanuit het comfort van hun eigen huis en gratis verzending kunnen krijgen bij kwalificerende bestellingen.Met zijn brede scala aan producten, handige locaties en eenvoudige online winkelervaring is Target eenpopulairBestemming voor shoppers die kwaliteitsartikelen willen vinden tegen betaalbare prijzen.

Target Cashback -programma

Het Target Cashback -programma maakt deel uit van de toewijding van de retailer om winkelen nog meer de moeite waard te maken voor loyale klanten.Met dit programma kunnen leden besparenmaximaal 5%bij elke aankoop gedaan met eenTarget Redcard ™.Het helpt ook bij het vereenvoudigen van de budgettering en volgkosten, waardoor shoppers hun uitgaven kunnen volgen.

Het cashback -programma moedigt klanten ook aan om vaker te winkelen door aan te biedenkortingenop alledaagse benodigdheden.Target voegt constant nieuwe aanbiedingen toe, van huishoudelijke benodigdheden tot keukenbehoeften, zodat klanten nog meer geld kunnen besparen op de dingen die ze het meest nodig hebben.

Leden van het cashback -programma kunnenbijhoudenvan hun spaargeld direct in hun doel Redcard -account.Ze kunnen zien hoeveel ze hebben opgeslagen en welke items hebben gekwalificeerd voor kortingen.Het account stelt leden ook in staat om snel items te identificeren die nog niet zijn verdisconteerd, zodat ze kunnen profiteren van eventuele deals zolang ze langdurig zijn.

Sears Holdings Corporation

Sears Holdings Corporation is het moederbedrijf van beideSears en Kmart -winkels.Opgericht in 2004 en gevestigd in Hoffman Estates, Illinois, wordt het bedrijf geleid door CEO Eddie Lampert en bezit honderden winkels in de Verenigde Staten, Puerto Rico en Canada.

De belangrijkste focus ligt op de detailhandel en biedt klanten een breed scala aan producten, waaronder apparaten, kleding en hulpmiddelen.Het bedrijf heeft ook een online aanwezigheid om meer klanten te bereiken.Het bedrijf biedt ook verschillende financiële diensten, zoals creditcards, layaway -plannen en spaarrekeningen.

Sears en Kmart Cashback -programma

Sears en Kmart -winkels bieden verschillende beloningsprogramma's voor klanten.Het programma is ontworpen om loyale shoppers te belonen met echte geldbesparingen.Klanten kunnen tot nu toe verdienen2% contant terugOver aankopen gedaan op Sears en Kmart -locaties.

Cash-back beloningen worden berekend op basis van de totale aankoop, exclusief belastingen en vergoedingen.Klanten moeten hun gebruikenSears of Kmart creditcardOm in aanmerking te komen voor het cash-back-programma.De beloningen worden binnen 2 weken na een kwalificerende aankoop rechtstreeks op de bankrekening van de klant gestort.

Sears en Kmart bieden ook aanbonus puntenOp geselecteerde items die kunnen worden gebruikt voor toekomstige aankopen.Klanten kunnen ook profiteren van speciaalpromoties, zoals kortingen op bepaalde categorieën of items.Met het cashback -programma kunnen klanten genieten van echte besparingen tijdens het winkelen bij Sears en Kmart -winkels.

Welk bedrijf biedt het beste cashback -programma?

Bij het vergelijken van deze vier concurrerende winkels,WalmartBiedt het beste cash-back beloningsprogramma.Met cash-back rendement tot 5% en speciale kortingen op geselecteerde items, is het beloningsprogramma van Walmart een van de meest genereuze.

Amazon heeft ook een geweldig cash-back-programma, maar hun beloningen zijn beperkt tot cadeaubonnen in plaats van contant geld.Costco, Target en Sears Holdings Corporation bieden beloningsprogramma's aan, maar de cash-back-rendementen zijn niet zo gul als die van Walmart.

Over het algemeen, wanneer u op zoek bent naar de beste deals voor items,Walmart is de beste optie.Ze bieden enkele van de hoogste cash-back rendementen en royale kortingen.Met andere winkels zoals Costco, Amazon, Target en Sears Holdings Corporation, moeten klanten mogelijk beloningen opofferen voor gemak of prijs.Als u echter uw onderzoek doet en alle beschikbare cash-back-programma's vergelijkt, is het mogelijk om veel te krijgen bij het winkelen bij Walmart.

Wanneer moet u uw geld terugkrijgen?

Contant geld terug krijgen als u bij Walmart winkelt, kan een geweldige manier zijn om geld te besparen.Er zijn echter bepaalde momenten waarop dit misschien niet de beste optie voor u is.Inzicht in wanneer u uw cashback moet krijgen, zorgt ervoor dat u het meeste uit uw winkelervaring haalt.

Tijdstip

De beste tijd om geld terug te krijgen van Walmart is meestal tijdens normaalkantooruren.Dit betekent dat u van plan moet zijn om in de winkel te zijn wanneer deze opent en blijft totdat het sluit.U kunt dus profiteren van speciale aanbiedingen of kortingen die mogelijk niet beschikbaar zijn op andere momenten van de dag.

Type aankoop

Het type aankoop kan ook bepalen wanneer u uw cashback van Walmart moet krijgen.Als u bijvoorbeeld boodschappen koopt, is het het beste om uw geld terug te krijgen onmiddellijk na het afrekenen, zodat u niet in de rij hoeft te wachten of een manier probeert te vinden om de items te betalen wanneer u bij het register komt.

Aan de andere kant, als u een groot item als meubels of elektronica koopt, wilt u misschien wachten tot na het isis afgeleverdzodat eventuele onverwachte kosten kunnen worden gedekt door uw geld terug.

Bedrag aan contanten

Het bedrag dat u nodig heeft, is een andere factor om te beslissen wanneer u uw geld terug kunt krijgen van Walmart.Als je maar een paar dollar nodig hebt, is het meestal het beste om het meteen te krijgen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je geen geld meer hebt tijdens het winkelen.

Als u echter iets koopt dat meer kost dan het geld dat beschikbaar is in uw account, is het misschien beter om te wachten tot na de aankoop en uw cashback te krijgen.

Cash terug bij de register

Wanneer u door een zelfuitcheckenlijn gaat, kunt u ervoor kiezen om contant geld terug te krijgen bij uw aankoop.Dit is een handige optie als u kleine contante denominaties nodig hebt voor fooien of andere aankopen.Vergeet echter niet dat Walmart een vergoeding in rekening brengt voor elke transactie die geld terug vereist.

Online aankopen

U kunt ook geld terug krijgen als u online winkelt op Walmart.com.Deze optie is geweldig als u wilt betalen met een bankpas, maar toch kleine hoeveelheden contant geld nodig heeft voor andere aankopen.Het is echter belangrijk op te merken dat de vergoedingen die verband houden met het verkrijgen van contant geld hoger zijn dan bij het register.

Aankopen

U kunt ook contant geld terugkrijgen wanneer u een Walmart -cadeaubon koopt.Dit is een geweldige manier om contant geld te krijgen zonder dat je door het gedoe van het verzilveren van een cheque of een geldautomaat moet gaan.Het is echter belangrijk om te onthouden dat de vergoedingen die verband houden met het verkrijgen van contant geld hoger zijn dan bij het register en online.

Hoe krijg je het meeste geld terug bij Walmart?

Het is belangrijk om het meeste uit uw winkelreizen naar Walmart te halen en geld terug te krijgen, kan u helpen geld te besparen.Hier zijn een paar manieren om het meeste geld terug te krijgen bij het winkelen bij Walmart:

Gebruik een creditcard met voordelen van contant geld

Een van de beste manieren om contant geld terug te krijgen bij Walmart is om een creditcard te gebruiken die cashback -beloningen biedt.Veel grote creditcards bieden verschillende beloningen en kortingen wanneer ze worden gebruikt voor aankopen bij Walmart, dus het is de moeite waard om te kijken wat uw kaart te bieden heeft.

Zorg er bovendien voor dat u uw creditcardsaldo maandelijks afbetaalt, zodat u geen late kosten of rentekosten maakt.

Winkel via een geldportaal

Veel cashback -portals bieden extra kortingen bij het winkelen bij Walmart.Voordat u een online aankoop in de winkel doet, controleert u op cash-back-aanbiedingen en vergelijkt u ze om de beste rendement te vinden.Cashback -portals zoals Rakuten, Topcashback en Ebates zijn slechts enkele populaire sites die deze deals aanbieden.

Gebruik Walmart Savings Catcher -programma

Met het Savings Catcher -programma van Walmart kunnen klanten de beste deals krijgen van lokale winkels, evenals cashback wanneer ze winkelen bij Walmart.Het enige dat u hoeft te doen is uw ontvangst in te dienen en Walmart zal de prijzen vergelijken met concurrenten in uw regio en u enig verschil teruggeven als een lagere prijs wordt gevonden.

Gebruik Walmart's prijs matching -service

Walmart biedt een prijs matching -service die garandeert dat klanten de beste deal krijgen bij het winkelen in de winkel.Als u een lagere prijs van een andere winkel of website vindt, zal Walmart deze matchen en u het verschil teruggeven.Dit is een gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke deals krijgt bij het winkelen bij Walmart.

Profiteer van coupons

Coupons gebruiken bij het winkelen bij Walmart is een geweldige manier om nog meer geld te besparen.Walmart biedt een verscheidenheid aan coupons, zowel in de winkel als online, dus zorg ervoor dat u de beschikbare kortingen controleert voordat u uw aankoop doet.Zoek bovendien naar couponsites zoalsRetailmenotEnGroupondie extra besparingen bieden bij het winkelen bij Walmart.

FAQ's

Is er een limiet voor contant geld?

Ja, de limiet van de kassa bij Walmart is$ 100 per transactie.De limiet kan echter variëren, afhankelijk van de winkel.Klanten moeten contact opnemen met hun plaatselijke Walmart om te verifiëren wat de specifieke teruggrens voor contante geld op hun locatie is.

Bovendien kunnen klanten debetkaarten, creditcards en mobiele portefeuilles zoals Apple Pay of Google Pay gebruiken om te betalen voor creditcardtransacties en contant terug te ontvangen.Klanten kunnen in aanmerking komen voor extra cash-back beloningen, afhankelijk van de betaalmethode.

Kun je contant geld terug krijgen bij Walmart Self-Checkout?

Ja, je kunt contant geld terug krijgen bij Walmart Self-Checkout.Dit is een gemakkelijke en handige manier om geld op te nemen zonder naar een geldautomaat te gaan.Het enige dat u hoeft te doen, is ‘Cash Back’ selecteren als uw betalingsoptie bij het uitchecken.Houd er rekening mee dat deze service mogelijk niet beschikbaar is bij alle Walmart -winkels.Het is altijd het beste om contact op te nemen met de winkel voor meer informatie voordat u een aankoop doet.

Kan ik 200 cashback krijgen van Walmart?

Helaas, Walmartbiedt nietCashback -transacties van maximaal 200 dollar.U kunt echter profiteren van andere geldbesparende kansen zoals kortingen, coupons en beloningspunten.Ga voor meer informatie over deze opties naar de officiële Walmart -website of praat met een winkelvertegenwoordiger in uw omgeving.

Laatste gedachten

UiteindelijkWalmart cashback -aanbiedingenzijn een uitstekende manier om waar voor uw geld te krijgen - vooral als het gaat om dagelijkse Walmart -aankopen.U kunt grote tijd besparen als u profiteert van cashback -kansen de volgende keer dat u bij Walmart winkelt.Om het aantal beloningen dat u verdient te maximaliseren, overweegt u zich aan te melden voor een cashback -optie die beschikbaar is via uw favoriete creditcard- of loyaliteitsprogramma.

Door dit te doen, kunt u jaar na jaar de meeste besparingen ophalen en genieten van een aangename winkelervaringzonder de bank te breken.Vergeet niet om na elke aankoop weg te lopen met wat extra geld in uw zak.

Hoeveel cashback kunt u bij Walmart krijgen?[2023] (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated:

Views: 6234

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.