Kuinka paljon rahaa sinun pitäisi säästää viikossa? (2022) | Financial Geek (2023)

Rahan säästäminen on välttämätöntä terveen budjetin kannalta, mutta säästämisen määrä voi joskus olla epäselvää. Suosittu rahanhallintatyökalu on50-30-20 sääntö, joka edellyttää, että sinun tulee säästää vähintään 20 prosenttia tuloistasi.

Mutta päteekö tämä sääntö myös viikkoansioihin?

Sinun tulisi säästää niin paljon rahaa viikossa kuin realistisesti voit. Laskeaksesi ihanteellisen viikoittaisen säästösummasi erittele viikoittainen tulosi ja varaa niistä noin 20 % säästöjäsi varten.

Tässä artikkelissa käsitellään sitä, kuinka paljon rahaa sinun pitäisi säästää viikoittain, onko parempi säästää viikoittain vai kuukausittain, ja joitain parhaista tavoista säästää kovalla työllä ansaittuja dollareitasi.

Kuinka paljon rahaa minun pitäisi säästää viikossa?

Oletetaan, että voit säästää vain 5–10 % viikoittaisista tuloistasi, rehellisesti sanottuna se on täysin okei ja silti enemmän kuin monet muut ihmiset – eli päättää olla säästämättä mitään, koska he voivat säästää vain vähän, tämä on väärä lähestymistapa!

Jos voit säästää vain vähän joka viikko, säästä vain vähän. Koska loppujen lopuksi kaikki, mitä voit säästää, vaikuttaa valtavasti pitkällä aikavälillä, varsinkin kun ottaa huomioon koronkoron voiman.

Yritä säästää vähintään 50 dollaria viikossa. Työelämäsi (40 vuoden) aikana säästetty 50 dollaria viikossa konservatiivisella 5 %:n tuotolla vuodessa vastaa noin 330 000 dollaria 40 vuoden jälkeen.

Mutta jos et voi säästää 50 dollaria viikossa, aloita jopa 10 dollarin viikoittaisilla säästöillä. Tämä pieni 10 dollarin viikoittainen säästö voi olla yli 5 000 dollaria (5 % vuotuinen ROI) kymmenen vuoden kuluttuaHanki älykäs rahan korkolaskuri.

(Video) A Show of Scrutiny | Critical Role: THE MIGHTY NEIN | Episode 2

Nyt kun olemme ratkaisseet kysymyksen siitä, kuinka paljon säästää, seuraava asia, jonka haluat tietää, on kuinka usein sinun tulisi säästää.

Onko aika aloittaa säästäminen?SuosituksemmeAloita säästäminen tänään
Kuinka paljon rahaa sinun pitäisi säästää viikossa? (2022) | Financial Geek (1)

Wealthsimple Invest (25 dollarin bonus)Vain Kanadassa

 • Suunniteltu aloitteleville sijoittajille
 • 15 minuutin kirjautumisprosessi
 • 100 % ilmainen rekisteröityminen
 • Minimitalletusta ei vaadita
 • Upea mobiilikokemus
Rekisteröidy tästäLue arvostelumme
Kuinka paljon rahaa sinun pitäisi säästää viikossa? (2022) | Financial Geek (2)

ParannusVain USA:ssa

 • Aloita jo 10 dollarilla
 • Alhainen vuosimaksu 0,25 %.
 • Yhteiskunnallisesti vastuullinen sijoittaminen
 • Hallitse taloutta yhdessä paikassa
 • FDIC-vakuutettu 250 000 dollariin asti
Rekisteröidy tästä

Onko parempi säästää viikoittain vai kuukausittain?

Oletetaan, että ansaitset hypoteettiset 400 dollarin kuukausitulot. Perustuu 50-30-20-sääntöön, jossa 50 % tuloista osoitetaan tarpeisiin, 30 % tarpeisiin ja 20 % säästöihin; ihanteellinen säästöprosenttisi on 20 dollaria viikossa tai noin 80 dollaria kuukaudessa.

Koska säästät saman summan kummallakin tavalla, onko säästämisen tiheydellä merkitystä?

On parempi säästää rahaa viikoittain kuin kuukausittain. Mitä useammin säästät, sitä todennäköisemmin muistat tehdä sen, ja sitä todennäköisemmin siitä tulee tapa. On myös helpompi seurata edistymistäsi kohti säästötavoitteitasi, kun säästät viikoittain kuukausittain.

Ei vain sitä, mutta kuten olen oppinut kantapään kautta, jos sinulla on liian kauan rahaa pankkitililläsi, joka on varattu säästöihin, sinulla on liian houkutus kuluttaa ne. Ja mitä sitten tapahtuu, kun on aika tallettaa rahat säästö- tai sijoitustilille? Se ei ole enää siellä – Hups!

On hienoa tietää kuinka paljon jakuinka usein säästää rahaa, mutta miten pääset alkuun viikoittaisen säästötavoitteen saavuttamisessa? Käsittelen sitä seuraavassa osiossa.

Mikä on paras tapa säästää rahaa joka viikko?

Rahan säästämisen ei tarvitse niputtaa stressaavia tunteita, jotka joskus liittyvät "pennien puristamiseen". Jos teet sen vastuullisesti, voit nauttia elämästäsi tänään etkä murehdi liikaa taloutesi tilasta vuosikymmenien kuluttua.

(Video) Arrival at Kraghammer | Critical Role: VOX MACHINA | Episode 1

Tässä on parhaat tavat säästää rahaa joka viikko:

 1. Poista tai vähennä tarpeettomat kulut.
 2. Säästä ennen kuin kulutat.
 3. Automatisoi viikoittaiset säästösi.
 4. Erota säästösi kulutililtäsi.

Kirjoitin artikkelin nimeltä18 (yksinkertaista) älykästä rahansiirtoa 20-vuotiailleja minun on sanottava, että siinä on todella hyviä hakkereita siitä, kuinka ihmiset voivat olla älykkäitä säästäessään ja sijoittaessaan rahaa, mutta samalla he eivät tunne, että he ovat "nikkeliä ja hämärtyneitä" siellä läpi elämän.

Oletko valmis toteuttamaan viikoittaisista säästöistäsi? Hienoa, lue.

1. Poista tai vähennä tarpeettomat kulut

Jos olet kuin51% amerikkalaisista, käytät todennäköisesti lähimaksutapoja, kuten luottokortteja ja mobiililompakoita. Tämä tarkoittaa, että voit ladata tiliotteen verkosta ja tarkistaa, kuinka paljon kulutat ja mihin. Katso ensin merkittävin kulutili.

Jos esimerkiksi suurin osa rahastasi menee "Ruokalle", katso, mikä rivikohta maksaa eniten. Onko se päivittäinen Starbucks-tapasi? Jos et halua poistaa kofeiinikorjaustasi, onko olemassa halvempia vaihtoehtoja, jotka antavat sinulle saman (tai jopa paremman) kahvikokemuksen?

Hassua, jos sinulla on huono tapa kuluttaa liikaa rahaa kahviloissa, kirjoitin itse asiassa artikkelin6 vinkkiä, jotka auttavat sinua välttämään kahviloita.

Samoin sinulla voi olla tilauksia, joita et enää käytä. Kokeile siinä tapauksessa käyttää sovellusta, kutenTodellinen lasku. Truebill käy läpi tilauksesi, määrittää, mitä et enää tarvitse, ja peruuttaa ne automaattisesti puolestasi.

2. Säästä ennen kuin kulutat

Jotkut sanovat sen "maksa ensin itse". Heti kun palkkasi tulee, laita määrätty summa säästötilillesi ennen kuin kulutat mitään muuta.

(Video) STRANGE NEWS of the WEEK - 49 | Mysterious | Universe | UFOs | Paranormal

Kun säästät ennen kuin kulutat, pakotat itsesi luomaan ylärajan kulullesi. Et todennäköisesti anna periksi houkutukselle hakea säästöjäsi, koska haluat tuon upouuden paidan, jota suosikkivaikuttajasi käytti viimeisimmässä Instagram-julkaisussaan.

On tärkeää laskea, kuinka paljon sinun pitäisi säästää viikossa. Voit säätää viikoittaisia ​​säästötavoitteitasi tarpeidesi mukaan (esimerkiksi jouduit yhtäkkiä hätätilanteeseen), mutta sinun tulee aina asettaa etusijalle jonkin säästäminen, olipa se kuinka suuri tai kuinka pieni tahansa.

Kuinka paljon rahaa sinun pitäisi säästää viikossa? (2022) | Financial Geek (3)

3. Automatisoi viikoittaiset säästösi

Olet aikuinen, jolla on paljon velvollisuuksia. Aina ei ole mielessämme muistaa laittaa syrjään säästöjä.

Onneksi sinun ei kuitenkaan tarvitse säästää rahaa joka viikko manuaalisesti. Suurin osa säästötileistä ja online-välityksistä mahdollistaa viikoittaisen, kuukausittaisen, neljännesvuosittaisen tai jopa vuosittaisen automaattisen talletuksen asettamisen. Itse pidän tästä ominaisuudesta(sijoitan Wealthsimpleen)koska se vain tekee asioista virtaviivaista.

Minun ei tarvitse huolehtia talletusten tekemisestä itse ja asetan talletukset samalle päivälle, jolloin saan maksun, jotta en joutuisi käyttämään säästämiseen tarkoitettua rahaa. Rahat otetaan automaattisesti pois tililtäni ja talletetaan sijoitus-/säästötililleni.

Muodikkaat rahoitustyökalut:

 • Iso alkukirjain: Sovelluksen avulla voit valita eri säännöistä riippuentarpeesi ja tavoitteesi. Jos esimerkiksi haluat säilyttää kahvitottumuksesi ja silti säästää rahaa, "Guilty Pleasure" -sääntö antaa sinun tehdä juuri niin.
 • Tammmenterhot:Acorns-sovellus ei ole vain säästötyökalu. Se myös siirtää ylimääräistä rahaa valitsemallesi sijoitustilille.
 • Minttu: Jos haluat kattavan rahanhallintatyökalun, Mint on oikea tapa. Voit muun muassa linkittää pankkitilisi sovellukseen, seurata kulutustasi ja saada käyttäjäystävällistä visuaalista kuvaa taloudellisesta tilastasi.

Suosittele lukemista:Onko The Mint Budgeting-sovellus todella ilmainen? (Kysyimme Mint suoraan)

(Video) STRANGE NEWS of the WEEK - 35 | Mysterious | Universe | UFOs | Paranormal

4. Erottele säästösi kulutilistäsi

Jos et voi muuta kuin sukeltaa omaanhätärahastosilloin tällöin saattaa olla hyvä idea avata erillinen tili yksinomaan säästämistä varten. Juuri näin tein. Minulla ei ole itsehillintää, häpeällistä, tiedän.

Yksi loistava paikka sijoittaa säästösi on aeläketili. Eläketili kasvattaa rahaa (ja estää inflaatiota syömästä niitä) sijoittamalla varoihin, kuten osakkeisiin ja joukkovelkakirjoihin. Nämä tilit rankaisevat sinua myös käteisen nostamisesta ennen kuin täytät tietyn iän, mikä estää sinua käyttämästä säästöjäsi tarpeettomasti.

Vaihtoehtoisesti voit määrittääkaksi eri säästötiliä: yksi hätätilanteita varten ja toinen muita säästötavoitteitasi varten (esim. "Haluan ostaa tämän auton hintaan $$$ [lisää päivämäärä tähän] mennessä"). Voit hallita molempia määrittämällä pankkisiirrot siten, että kumpaankin lisätään tietty summa jokaisen palkkapäivän jälkeen.

Avaimet takeawayt

Kun lasket, kuinka paljon sinun tulisi säästää viikoittain, harkitse säästötavoitteesi huolellisesti. Ovatko ne realistisia nykyisen tulo- ja menotason huomioon ottaen, ja mistä olet valmis luopumaan saavuttaaksesi tavoitteesi?

Kaikki riippuu sinusta.

Nörtti, ulos.

Onko aika aloittaa säästäminen?SuosituksemmeAloita säästäminen tänään
Kuinka paljon rahaa sinun pitäisi säästää viikossa? (2022) | Financial Geek (4)

Wealthsimple Invest (25 dollarin bonus)Vain Kanadassa

 • Suunniteltu aloitteleville sijoittajille
 • 15 minuutin kirjautumisprosessi
 • 100 % ilmainen rekisteröityminen
 • Minimitalletusta ei vaadita
 • Upea mobiilikokemus
Rekisteröidy tästäLue arvostelumme
Kuinka paljon rahaa sinun pitäisi säästää viikossa? (2022) | Financial Geek (5)

ParannusVain USA:ssa

 • Aloita jo 10 dollarilla
 • Alhainen vuosimaksu 0,25 %.
 • Yhteiskunnallisesti vastuullinen sijoittaminen
 • Hallitse taloutta yhdessä paikassa
 • FDIC-vakuutettu 250 000 dollariin asti
Rekisteröidy tästä

Videos

1. STRANGE PARADIGMS - 04 - News and Chat - UFOs - Paranormal
(Cristina Gomez)
2. STRANGE NEWS of the WEEK - 52 | Mysterious | Universe | UFOs | Paranormal
(Cristina Gomez)
3. Home Datacenter Livestream - Racking, Networking + Progress
(Digital Spaceport)
4. ANCIENT TECHNOLOGIES (Evidence of Advanced Civilizations)
(Cristina Gomez)
5. I walked 15000 steps a day for 365 days
(Allergic To Work)
6. UPHILL RUSH WATER PARK RACING
(PooDot StinkPants)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated: 25/09/2023

Views: 5667

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.